Németnyelv-tanulás Ausztriában

Vegyen részt egy ausztriai nyelvtanfolyamon, ismerje meg az országot és az embereket, élvezze az ország kulturális kínálatát!

 

Itt találja az Osztrák Intézet által ajánlott nyelviskolákat:

Az ARGE a világnyelvekért - MANDL

Ausztria három különböző pontján családias hangulatú és izgalmas nyelvtábor kerül megrendezésre gyermekek és fiatalok (9-18 éves korig) részére. Angol és német tanulására párhuzamosan is van lehetőség, heti 25 órában. A közös szabadidős programok német és nem német anyanyelvű gyermekekkel, illetve családi támogatások 50 év alatt a Mandl-kurzusok megbízható márkáját hozta létre.

Némettáborok 13-15 éves gyerekeknek – 2021 júliusában

14 napos nemzetközi szünidei tanfolyam Puchenstubenben, Alsó-Ausztriában. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Csodálatos szállást és környezetet, családias hangulatot biztosítunk.  Írassa be hozzánk fiát / lányát és nyaraljon Ausztriában, jöjjön el utolsó nap a záróbeszámolóra és hozza el elégedett gyermekét.

Camps.at

Szünidei táborok 6-17 éves gyerekeknek és fiataloknak Salzburg környékén.

Deutschcamps

Bízzon a közel 70 éves tapasztalatban! A young austria németnyelvű gyernek-és ifjúsági táborokat szervez, 9 és 17 évesek számára Salzburg környékén, Ausztriában! Kreatív nyelvi óráikra várják kezdők és haladók jelentkezését. Változatos sport és szabadidős programokkal, esti rendezvényekkel és kirándulásokkal teszik a táborozók életét még színesebbé, mindezt természetesen németül!

Deutsch in Graz

Tanuljon velünk a Deutsch in Graz iskolában! Egész évben kiscsoportos tanfolyamokat szervezünk felnőttek részére, nyáron pedig gyermek- és ifjúsági tanfolyamokat, melyeket szabadidős programokkal és sportrendezvényekkel egészítünk ki. Plusz: ÖSD-vizsgák, vállalati és egyéni tanfolyamok, szállást biztosítunk.

Sprachenzentrum der Universität Wien

A Bécsi Egyetem Nyelvi Központja egész évben kínál nyelvtanfolyamokat a Közös Európai Referenciakeret minden szintjén, mindenféle időbeosztásban, a nyári hónapokban pedig a közkedvelt nyári intenzív tanfolyamokat, változatos keretprogramokkal Bécsben és környékén.

A kurzus után sétáljon egyet a városban, üljön be egy kávéházba és rendeljen egy isteni melange-ot, vagy csak egyszerűen engedje át magát az egyetemi campus szépségeinek!