Az Ön által látogatott honlap a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. Az oldal látogatásához engedélyeznie kell a cookie-k használatát.

OLIMEDIA

Németet tanultok és szívesen foglalkoznátok egy érdekes és aktuális témával?

 

 

Akkor az OLIMEDIA nektek való!

 

 

Idei témánk a hevesen vitatott a migráció és integráció. A jelentkezőink német nyelvű szövegeket kapnak, német, osztrák és svájci szerzők tollából, melyek az idegekkel és menekültekkel való kapcsolatteremtést vitatják meg.

 

 

Az OLIMEDIA versenyt az Osztrák Kulturális Fórum támogatja.

 

 

A résztvevők korosztálya: 12-18 éves korig


Egy kiválasztott történet alapján készítsetek egy 5-10 perces filmet, vagy prezentációt, amelyben más tényeket, illetve saját gondolataitokat, véleményeteket is bemutatjátok.


Töltsétek fel a filmet, vagy prezentációt a youtube-ra és küldjétek el nekünk a linket 2016 április 15-ig.


A zsűri által kiválasztott legjobb 12 film május 18-tól felkerül a facebook oldalunkra.


A megvalósított forgatókönyvet, a technikai megvalósítást, a téma tartalmi feldolgozását, a nyelvi megfogalmazást és a megformálást egyaránt díjazzuk.


A díjkiosztó ünnepség 2016 június 3-án lesz az Osztrák Intézetben, melyre a győztes filmek készítői között egy közönségdíjat is kisorsolunk, a lájkok és pozitív kommentek alapján.


Jelentkezés: A felelős tanárokat arra kérjük, hogy csoportjukat 2016 március 11-ig jelentkeztessék nálunk az office@oei.hu e-mail címre küldött üzenettel.


Sok sikert kívánunk a felkészüléshez!