Az Ön által látogatott honlap a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. Az oldal látogatásához engedélyeznie kell a cookie-k használatát.

Nyereményjáték

Jelentkezzen nálunk a budapesti Osztrák Intézetben egy német tanfolyamra, vagy egy nyelvvizsgára és nyerjen egy két hetes tanfolyamot szállással és szabadidős programokkal a Klagenfurti Egyetemen!

Ehhez a következő kérdésre kell válaszolnia:

Mi a neve annak a nemzetközileg elismert és Magyarországon akkreditált nyelvvizsgának, amelyet az Osztrák Intézetben lehet letenni?

 

Küldje meg nekünk válaszát 2016. április 1-ig! (office@oei.hu) A helyes megfejtők közül április 4-én sorsoljuk ki a nyertest!

 

Játékszabályok

A válaszokat az office@oei.hu e-mailcímre kell beküldeni. Csak azok a személyek vehetnek részt a játékban, akik egy tanfolyamra, vagy egy nyelvvizsgára jelentkeztek. Az Intézet dolgozói, vizsgáztatói vagy tanárai ill. hozzátartozóik a játékban nem vehetnek részt. A 18 év alatti játékosok írásbeli szülői beleegyezéssel vehetnek részt a nyereményjátékban. A megoldásoknak 2016. április 1-jén 23.59-ig kell megérkezniük az office@oei.hu e-mailcímre. A sorsolási bizottság április 4-én sorsolja ki a nyertest. A szerencsés nyertes nevét a weboldalunkon és a facebook oldalunkon is közzétesszük.