Az Ön által látogatott honlap a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. Az oldal látogatásához engedélyeznie kell a cookie-k használatát.

Szponzoraink

Legyen Ön is az Osztrák intézet szponzora!

Erősítse piaci helyzetét és érje el ügyfeleit közvetlenül azzal, hogy részt vesz székhelyeink munkájában!

Helyezzen el logót az oktatás, nyelvtanulás, kommunikáció, illetve kultúra területén.

Közösen számos embert érhetünk el, és jelentős projekteket valósíthatunk meg, mellyel az interkulturális megértést és többnyelvűséget segítjük elő.

Az Ön segítségével akár új, innovatív tanulási módszereket is fejleszthetünk.

Ezúton is köszönjük szponzoraink és partnereink támogatását!

Kunsthaus Wien

Itt még a kutyáknak is szabad a bemenet! A Bécsi Művészetek Háza  Friedrich Hundertwasser életművét mutatja be, aki az épületet építészetileg jelentősen átalakította. Nemzetközi vándorkiállításokat is rendeznek itt, a súlypont a fotóművészeten van.

Falusi üdülés Stájerországban

Falusi felüdülés Stájerországban
 
Egy parasztgazdaságban sok felfedeznivaló élmény akad. Itt mindent megtalálhat, amire egy valóban jó nyaraláshoz szükség van: kedélyesség, állatok, természet és természetesség. A gyerekek szabadon mozoghatnak, megtanulhatnak bánni az állatokkal, tisztelni a természetet, és megtudhatják, honnan valók a szupermarket polcairól ismerős élelmiszerek. Mintegy 530 minőségi tanúsítvánnyal rendelkező stájer parasztgazdaság várja Önt is egy valóban természetes nyaralásra.

Reichelt Wellnessház

Szeretne egy felejthetetlen nyaralást Salzburg környékén eltölteni?
 
Egy csodálatos otthont hoztunk létre, ahol mindennapos a megelégedettség és a barátságos hangulat. A vendéglátás a szívünkből fakad. Éppen ezért nagy lelkesedéssel adjuk ki 4 csillagos wellness-szállónk szobáit és nyaralóházait (fedett uszodával, wellness-részleggel, fitneszteremmel, bérelhető elektromos biciklikkel, stb.).
 
Télen-nyáron várjuk vendégeinket!

Belvedere

Az épületegyüttes, ami a Felső- és Alsó-Belvedere-ből, valamint egy hatalmas kertből áll, a barokk építészet legszebb darabjai közé tartozik, és az UNESCO Világörökség részét képezi.
A Belvedere ma az osztrák művészet legjelentősebb gyűjteményének ad otthont a középkortól napjainkig. Egyúttal értékes időszaki kiállítás tekinthető meg az Alsó-Belvedere-ben és az Orangerie-ben. A Belvedere egyik különleges attrakciója Gustav Klimt „Csók” című híres festménye, melyet a Gustav Klimtről szóló állandó kiállítás keretein belül csodálhatunk meg a Felső-Belvedere-ben.

Werfenweng, a csoda

Werfenweng - a nyugalom szigete: itt megvalósíthatja az autómentes nyugodt nyaralást. Akár télen, akár  nyáron látogat el hozzánk Önért megyünk az állomásra. Számos alternatív közlekedési eszközt vehet igénybe (pl. elektromos autót) Kirándulás, fürdőzés, kerékpártúra, siklóernyőzés, sífutás, síleksiklás mellett még lovaskocsin is beutazhatja a környéket és séta közben megismerkedhet a vidék kedves lakóival, megkóstolhatja a helyi specialitásokat.