Minőségbiztosítás

Osztrák Intézet

Az Osztrák Köztársaság intézményeként a legmagasabb színvonalú németnyelv-oktatás szolgálatában állunk. Tevékenységünkkel évtizedek óta támogatjuk a kulturális kapcsolatok kialakítását. Nagyon fontos számunkra az együttműködés és a partneri kapcsolat az intézeteink befogadó országaiban.

 

Mit kínálunk

Felnőtt-, gyermek- és ifjúsági standard és intenzív tanfolyamainkra, továbbá vizsgaelőkészítő, szaknyelvi és speciális …sprint kurzusainkra is várjuk hallgatóinkat. Cégek és intézmények részére személyre szabott ajánlatokat kínálunk. Programunkat folyamatosan bővítjük. Egyéni, kiscsoportos és maximum 14 fős csoportos tanfolyamokat szervezünk.

 

Céljaink

Legfontosabb célunk, hogy Ön sikert érjen el a nyelvtanulásban. Megmutatjuk, hogyan tud hatékonyan és élvezetesen tanulni, hogy elérhesse személyes célját. Sokrétű, színes képet adunk Önnek a németnyelvű országokról. Arra törekszünk, hogy jól érezze magát nálunk.

 

Igazodunk az Ön igényeihez

Szintfelmérő tesztünk és egy tanácsadó beszélgetés segít abban, hogy kiválasszuk az Önnek leginkább megfelelő kurzust. A tanmenet keretei között megkeressük az egyéni igényeinek és érdeklődésének legjobban megfelelő tanulási formát. Meghatározhatja személyes tanulási céljait, ellenőrizheti és sztenderd zárótesztjeink segítségével tesztelheti a haladását. 

 

Tanáraink

Nagy szakmai kompetenciával rendelkező tanárainkat gondosan választjuk ki, módszertani és csoportdinamikai téren folyamatosan továbbképezzük őket. Széleskörű tanítási tapasztalattal rendelkeznek, változatos és érdekes órákat tartanak. Az Osztrák Intézet gondosan fejlesztett továbbképzési tervei nyomán garantáljuk, hogy tanáraink mindig a legfrissebb módszerekkel oktatnak. Rendszeresen részt vesznek nemzetközi szakmai rendezvényeken és az Osztrák Intézet szemináriumain.

 

Hogyan tanítunk

Nálunk Ön, a nyelvtanuló áll a középpontban. Kiváló tanár-diák viszony és szakmai módszertani változatosság jellemzi az oktatást. Nálunk nem kell tartania attól, ha hibázik és a nyelvtantól sem kell félnie. Bizalomteljes és barátságos légkörben tanulhat, élvezni fogja az órákat. Ez pedig garancia a sikeres tanulásra. 

 

Nemzetközi minőségi sztenderdek

Intézeteinkben egységes tanmenet alapján oktatunk, amely minden helyszínen és minden tanfolyamon garantálja a nemzetközi minőségi sztenderdeknek való megfelelést. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a tanulásban elért eredményeit össze tudja hasonlítani az európai szintleírásokkal. Minőségi sztenderdjeinkért megkaptuk az innovatív nyelvi projekteknek járó európai kitüntetést. 

 

Nemzetközi bizonyítványok

Nemzetközileg elismert nyelvvizsgaközpont vagyunk. Intézeteink ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom) és EBC*L (European Business Competence* Licence) vizsgahelyek. Tanáraink tapasztalt vizsgáztatókként kiválóan felkészítik Önt a választott vizsgára, amelyet le is tehetnek nálunk. 

 

Mit várunk Öntől

A siker záloga az Ön aktív részvétele az oktatás folyamatában. Örömmel fogadjuk a tanulással kapcsolatos tapasztalatait és kérdéseit. Rendszeres visszajelzéseit, amelyek segítenek még jobbá válnunk, nagyra értékeljük.

 

Tananyagaink

Korszerű tankönyvekkel és az Osztrák Intézet saját tananyagaival dolgozunk, amelyek betekintést nyújtanak a németnyelvű országok, különösen Ausztria életébe.

 

Jól felszerelt helyszínek a sikeres tanulás szolgálatában

Intézeteink központi fekvésű, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen találhatóak. Világos, barátságos, a legmodernebb technikával felszerelt termekben tanulhatnak, amelyek egyben érdekes találkozások és beszélgetések helyszínei is.

 

Szeretettel várjuk Önt!

Az Osztrák Intézet több mint egy nyelviskola. A német tanfolyamok mellett változatos programokat is kínálunk látogatóinknak. Szeretettel várjuk!