Az Ön által látogatott honlap a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. Az oldal látogatásához engedélyeznie kell a cookie-k használatát.

Az Osztrák Intézet Budapesten

Az Osztrák Intézet 1998 óta kínál német tanfolyamokat Budapesten minden nyelvi szinten. Intézetünkben azóta közel 14.000 nyelvtanuló vett részt kurzusainkon és több mint 13.000 vizsgázó tette le az ÖSD nyelvvizsgát. Az Osztrák Intézet mindazok számára nyitva áll, akiket érdekel a német nyelv. Legkisebb tanulóink játékos módon ismerkednek meg a némettel, sokan nálunk készülnek fel a nemzetközileg is elismert ÖSD nyelvvizsgára, mások szakmai nyelvkincsüket bővítenék, vagy egyszerűen csak némettudásukat szeretnék ápolni és javítani.

Tanfolyamainkat nem csupán magánemberek veszik igénybe, hanem hazai és nemzetközi vállalatok és más közintézmények is. Ügyfeleink számára egyénre szabott megoldásokat kínálunk a telefonhívások gyakorlásától kezdve az ügyvédi irodákban használt jogi szaknyelvig.

 

Tanáraink

Tanáraink német nyelvterületről, vagy Magyarországról származnak és anyanyelvi kompetenciákkal rendelkeznek. Közös bennük továbbá a tanítás öröme és a német nyelv iránt érzett szeretet. Örömünkre szolgál, hogy sokuk az Osztrák Intézet fennállása óta hűséges, többéves tapasztalattal rendelkező kollégánk. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően tanáraink a legmodernebb módszerekkel és a legfrissebb tananyagokkal készültek fel.

 

Partnereink

Szoros kapcsolatban állunk az Osztrák Nagykövetséggel, az Osztrák Kulturális Fórummal és más osztrák intézményekkel. Fontos számunkra a magyar iskolákkal, egyetemekkel és más szervezetekkel, valamint a Tanárszövetséggel való együttműködés.